

Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
BATON LIOFILIZOWANY - JABŁKO
Produkt bezglutenowy.
Bez dodatku tłuszczu, soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 9 g
Składniki: Jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Produkt z owoców, może zawierać minimalne ilości pestek.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1423 kJ/ 338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69g
- w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól*: 0,02 g
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu