

Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
BATON LIOFILIZOWANY - JABŁKO I JAGODA
Produkt bezglutenowy.
Bez dodatku tłuszczu, soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 9 g
Składniki: Owoce jabłka (21%), jagody (10%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać dwutlenek siarki.
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1410 kJ/ 335 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 67 g
- w tym cukry: 50 g
Błonnik: 29 g
Białko: 0,8 g
Sól*: 0,02 g
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu